Zakelijk

ZAKELIJK

Wilt u meer comfort en een aangenamer leefomgeving in uw winkel of kantoor dan bent bij ons bij het goede adres.

Een binnenklimaat die niet aangenaam is gedurende de zomer voor kantoor zal ten koste gaan van de werkprestaties van uw medewerkers.

In uw winkel zal dit effect hebben op uw omzet want klanten die de hitte niet uithouden lopen weg. Bij een goed gekoelde winkel zullen de klanten langer en op hun gemak winkelen. En hoe langer klanten in de winkel doorbrengen hoe meer omzet natuurlijk. Daarnaast u blijft alert en prestatie zal hierdoor beter zijn.

Onze adviseurs bekijken uw wensen en samen met u kiest u de juiste airco en voor de beste binnenklimaat. Wij nemen de tijd en staan u bij om de juiste beslissing te nemen wat de beste capaciteit op de juiste plek moet zijn.

Elke ruimte en situatie is anders en daarom raden wij u aan om eerst een vrijblijvend adviesafspraak in te plannen voor een bezoek ter plaatse.

Coolberg_DEKRA-Certificering
Coolberg_STEK-Certificering
Coolberg_VCA-Certificering

Vraag of afspraak plannen?

Wij helpen u graag verder

Voor vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Doordeweeks en op zaterdag zijn wij tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn kun je voor het gemak het contactformulier op deze pagina gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.


Coolberg Airco's & Installatie

Adres: Ien Dalessingel 1C, 3543 MD Utrecht

Telefoon: 030 227 14 36

E-mail: info@coolberg.nl


Openingstijden klantenservice

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Zondag - Gesloten