Over ons

OVER ONS

Coolberg heeft als doel om comfort in huis of werkruimte te brengen wanneer dat nodig is. Heeft u het warm of koud dan brengen onze airco's of warmtepompen het comfort die nodig is.

Wij zijn als installateur altijd bezig om de beste apparatuur, montage en service te bieden voor de juiste ruimte en klantwensen. Montage van onze airconditioning en warmtepompen gebeurt door eigen ervaren en gekwalificeerd personeel en altijd volgens wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat het systeem naar behoren werkt en dat u de service krijgt die noodzakelijk is.

Wij installaeren uitsluitend de Merken met wie wij een samenwerking hebben en die zich bewezen hebben. Zoals Gree, Mitsibushi Electric en Mitsibushi Heavy Industries.

Coolberg is BRL-100 gecertificeerd (gecertificeerd om met koelmiddel/F-gas te werken) en onze monteurs zijn zowel F-gas gecertificeerd als VCA gecertificeerde. Uw garantie voor kwaliteit en installatie zonder milieuschade en volgens verplichte wet- en regelgeving.

Coolberg_DEKRA-Certificering
Coolberg_STEK-Certificering
Coolberg_VCA-Certificering

Vraag of afspraak plannen?

Wij helpen u graag verder

Voor vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Doordeweeks en op zaterdag zijn wij tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn kun je voor het gemak het contactformulier op deze pagina gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.


Coolberg Airco's & Installatie

Adres: Ien Dalessingel 1C, 3543 MD Utrecht

Telefoon: 030 227 14 36

E-mail: info@coolberg.nl


Openingstijden klantenservice

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Zondag - Gesloten